ČIŠĆENJE STAKLENIH POVRŠINAČišćenje staklenih površina može biti problematično. Pokušaji da se potpuno riješite mrlja mogu uzeti jako puno vremena, a visina staklene površine koju morate očistiti također može stvoriti dodatan problem. Za Vas koji više ne želite sami isprobavati razne metode o kojima ste čitali na internetskim stranicama ili čuli od prijatelja i susjeda i Vas koji ne želite riskirati vlastitu sigurnost, obratite nam se i uštedite svoje vrijeme!

Staklo treba biti detaljno očišćeno kako s unutarnje tako i s vanjske strane. I najmanja čestica prašine mora biti u potpunosti uklonjena jer se i najmanja mrlja lako uoči ako kroz prozor gledamo van prema sunčevoj svjetlosti. Čišćenje unutrašnjosti prozora je jednostavno, no piling izvana malo je izazovniji zadatak. Iz tog razloga koristimo posebne alate s teleskopskim ručkama pa je važno napomenuti da cijena usluge varira upravo o visini površine koja se čisti. Zbog korištenje posebne opreme te sigurnosnih razloga, za površine iznad 3 m visine primjenjuje se drugačiji iznos usluge.

Za čišćenje koristimo posebne preparate, krpe od mikrovlakana te mnoga druga provjerena sredstva koja su se pokazala veoma učinkovitima. Pamučne materijale izbjegavamo jer ostavljaju mrlje, a sigurni smo da želite da Vaše površine ostanu čiste i sjajne kao nove. Javite nam se kako bi Vaše staklene površine ponovno zablistale te kako biste uvijek imali prekrasan pogled iz svoga doma!

Pranje staklenih površina do 3 m visineČistoću staklenih površina kao što su stakleni stolovi, unutrašnjost prozora i vrata potrebno je redovito održavati. Uz naše iskusne stručnjake i odgovarajuću posebnu opremu za Vas ćemo taj posao odraditi bez muke!

Zatraži ponudu za svoj prostor

Pranje staklenih površina iznad 3 m visinePranje vanjskih staklenih površina ili površina na visinama nije jednostavno za odraditi. Uz naše iskusne stručnjake i odgovarajuću posebnu opremu za Vas ćemo taj posao odraditi bez muke!

Zatraži ponudu za svoj prostor

Sažetak poslova
Čišćenje poslovnih prostora

Čišćenje poslovnih prostora, ureda, poslovnih zgrada. Ugovorit čišćenje ureda još danas.

Čišćenje Stambenih zgrada

Čišćenje i održavanje stambenih zgrada.

Čišćenje građevinskih radova

Nakon završetka adaptacije ili gradnje, prostor zahtjeva profesionalno i temeljito čišćenje

Kemijsko čišćenje

Kemijsko čišćenje se vrši profesionalnim strojevima.

Ova web stranica koristi cookies (kolačići) kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo.
Što su kolačići? Ok Odbijam