ČIŠĆENJE INDUSTRIJSKIH POSTROJOENJA

Nesmetan rad u postrojenjuKako bi se osigurao ispravan i nesmetani rad u industrijskim postrojenjima, halama ili dvoranama potrebno je raditi u skladu s utvrđenom standardizacijom radova. Ovakva vrsta zgrada zahtjeva poseban certifikat prije dobivanja radne dozvole. Uz pomoć naših iskusnih i obučenih zaposlenika te odgovarajućih uređaja profesionalno i temeljito obavljamo uslugu čišćenja.

Uklanjamo prašinu, usisavamo, čistimo podove, stropove, potporne konstrukcije, zidove te svu infrastrukturu iznad proizvodnih linija.

Koristimo posebne uređaje za usisavanje prašine te uklanjanja ostataka raznih vrsta nečistoća kao što su vakuum strojevi za pranje i usisavanje vode te opremu za mokro pranje i ribanje podova.

U suradnji s Vama vršimo analizu potencijalnih usluga te prezentiramo svoje prijedloge za optimizaciju procesa čišćenja kako bi se Vaš posao mogao i dalje nesmetano obavljati.

Čitav naš sustav čišćenja je veoma profesionalan i stvara povjerenje kod svih naših klijenata te se uvijek nastojimo prilagoditi svim njihovim potrebama i zahtjevima. Redovito čišćenje industrijskih postrojenja ili hala pomaže pri izbjegavanju nepotrebnih troškova popravaka ili servisa uređaja u samom postrojenju, stoga je veoma važno osigurati njihov nesmetan te što dugovječniji rad čime i sebi osiguravate bolje poslovanje.

Nesmetan rad u postrojenju


U svakom industrijskom postrojenju veoma je važno prostor održavati čistim. Zbog velike količine posla, ljudi i uređaja stvara se prašina te razne vrste nečistoća koje mogu utjecati na ispravan rad uređaja te produktivnost zaposlenika. Kvarovi na takvim vrstama uređaja nerijetko se sporije uklanjaju, a same je uređaje teško zamijeniti u kratkom roku stoga je važno učiniti sve što je u Vašoj moći kako bi se to izbjeglo, a Vaš i posao Vaših zaposlenika nesmetano obavljao!

Zatraži ponudu za svoj prostor

Strojno čišćenje podova
Čisto

Čistoća je jedan od ključnih segmenata svakog poslovanja, održavajte svoje prostore čistima!

Sigurno

Čišćenjem Vaših prostora činite ih sigurnijima za rad, osigurajte svojim zaposlenicima osjećaj sigurnosti na radnom mjestu!

Zdravo

Uz čistoću obično vežemo i pojam zdravlje, neka vaše postrojenje bude primjer zdravog radnog okruženja!

Strojno čišćenje podova

Ugodno i zdravo okruženje


Osim obavljanja posla, veoma je važno učiniti da se Vaši zaposlenici osjećaju zbrinuto te da pazite na njihovo zdravlje. Unatoč zaštitnoj opremi koju zaposlenici posjeduju tijekom obavljanja svog posla, prašina i razne druge nečistoće i dalje su štetne, posebno pri udisanju te dugom i konstantnom zadržavanju u takvim prostorima. Potrudite se da Vaši zaposlenici borave u čistim prostorima i rade bez straha za svoje zdravlje, time ćete zasigurno poboljšati i kvalitetu obavljanog posla!

Zatraži ponudu za svoj prostor

Sažetak poslova
Čišćenje poslovnih prostora

Čišćenje poslovnih prostora, ureda, poslovnih zgrada. Ugovorit čišćenje ureda još danas.

Čišćenje Stambenih zgrada

Čišćenje i održavanje stambenih zgrada.

Čišćenje građevinskih radova

Nakon završetka adaptacije ili gradnje, prostor zahtjeva profesionalno i temeljito čišćenje

Kemijsko čišćenje

Kemijsko čišćenje se vrši profesionalnim strojevima.

Ova web stranica koristi cookies (kolačići) kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo.
Što su kolačići? Ok Odbijam