Izjava o privatnosti

Općenito

SmartClean poštuje privatnost svakog pojedinca koji posjeti naše stranice ili se odazove na naše interaktivne oglase i druga priopćenja. Ova Izjava o zaštiti privatnosti navodi koje podatke će SmartClean prikupljati i na koji način će ih koristiti. Ova Izjava će Vam nadalje pojasniti što da napravite ako ne želite da se Vaši osobni podaci prikupljaju ili dijele kad posjetite stranice SmartClean ili se odazovete na naš oglas ili drugo priopćenje.

S vremena na vrijeme možemo izmijeniti ovu Izjavu o zaštiti privatnosti te biste Vi stoga trebali povremeno posjećivati ovu stranicu kako biste bili sigurni da ste pročitali i da ste suglasni s našom najnovijom izjavom o zaštiti privatnosti.

Osobni podaci

SmartClean ne će prikupljati Vaše osobne podatke (tj. Vaše ime, adresu, telefonski broj ili adresu e-pošte), ako nam iste ne dostavite dobrovoljno. Moguć je prijenos Vaših podataka u druge države i dijelove svijeta radi obrade i korištenja, sukladno mjerodavnim pravnim propisima.

Kad nam dostavite osobne podatke, možemo Vas pitati želite li u budućnosti primati priopćenja od nas, kao što su brošure, e-pošta ili druge informacije. Možete odabrati ne primati ovakva priopćenja, ako tako želite.

Ako ne želite da prikupljamo Vaše osobne podatke, molimo Vas da nam ih ne dostavite. Ako ste nam već dostavili takve podatke, a htjeli biste da ih izbrišemo iz naše arhive, molimo Vas da posjetite stranicu „kontakt“ na internetskoj stanici našeg poduzeća.

Osobni podaci prikupljeni na internetskoj stranici mogu se pohraniti ili obraditi u državi Vašeg prebivališta ili bilo kojoj drugoj državi u kojoj SmartClean ili njegovi podizvođači ili agenti imaju sadržaje. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na sva prenošenja podataka izvan države Vašeg prebivališta. SmartClean osigurat će da, ako se podaci prenesu izvan države Vašeg prebivališta, isti budu tretirani u skladu s mjerodavnim zakonima o zaštiti osobnih podataka.

Dodatno, uz pružanje usluge ili podataka koje ste zatražili, Vaši osobni podaci mogu se koristiti i kako bismo pratili način na koji koristite našu stranicu i naše proizvode. Također možemo kombinirati podatke koje nam Vi dostavite s podacima koje odvojeno prikupimo, uključujući podatke koje ste dostavili drugim subjektima (uz pristanak da se isti mogu dijeliti) kao i javno dostupne podatke. Svi ovi podaci pomoći će nam, na primjer, da poboljšamo naše proizvode, internetsku stranicu i oglase. Kako bismo ovo učinili, možemo također dijeliti Vaše podatke drugim društvima koji obavljaju poslove za nas. Ova društva suglasna su Vaše podatke koristiti isključivo na način na koji im mi kažemo te koristiti prikladne postupke za zaštitu podataka.

Ako podijelimo Vaše podatke nekom društvu, osim prema gore navedenim uvjetima, kontaktirat ćemo Vas i dati Vam priliku da izbrišete svoje podatke iz naše baze podataka, osim ako već niste dali svoj pristanak na isto.

Sačuvat ćemo Vaše podatke kroz razumno razdoblje ili dok god smo zakonski obvezni.

Djeca

SmartClean nema namjeru prikupljati osobne podatke (tj. ime, adresu, broj telefona, adresu e-pošte) od pojedinaca u dobi ispod trinaest godina. Kad to bude prikladno, SmartClean izričito će naložiti djeci da ne predaju takve podatke. Ako nam dijete dostavi osobne podatke, roditelj ili skrbnik trebali bi posjetiti stranicu „kontakt“ na našoj internetskoj stranici ako žele da se ovi podaci izbrišu iz naše arhive.

Podaci koji nisu vezani uz Vas osobno (automatski prikupljeni podaci)

U nekim slučajevima možda ćemo prikupiti podatke o Vama koji nisu osobne prirode. Primjeri ovakvih podataka uključuju informacije o tome koju vrstu internetskog pretraživača koristite, vrstu operativnog računalnog sustava koji koristite, domenu stranice s koje ste poveznicom došli do naše stranice ili oglasa. Koristimo ove podatke u svrhu boljeg razumijevanja interesa naših klijenata te kako bismo poboljšali naše poslovanje i internetske stranice.

Podaci koje ćemo možda automatski pohraniti na tvrdom disku Vašeg računala Kad pregledavate neku od naših stranica ili oglasa, možda će se neki od podataka pohraniti na Vašem računalu. Na primjer, takav podatak može biti u obliku „Kolačića“ ili slične datoteke koja će nam omogućiti da internetsku stranicu ili oglas bolje prilagodimo Vašim interesima i sklonostima. Kod većine internetskih pretraživača, možete izbrisati Kolačiće s Vašeg tvrdog diska, blokirati sve Kolačiće ili primiti upozorenje prije nego se Kolačić pohrani. Molimo Vas da pogledate upute za Vaš pretraživač ili izbornik za pomoć kako biste naučili više o ovim funkcijama. Imajte na umu da Vas uklanjanje ili blokiranje Kolačića može omesti u neometanom korištenju naše internetske stranice.

Koga kontaktirati

Ako ste predali osobne podatke preko stranice SmartClean, interaktivnog oglasa ili drugog priopćenja, a htjeli biste da se podatak izbriše iz naše arhive, molimo Vas da posjetite stranicu „kontakt“ na internetskoj stanici našeg branda.

Ova web stranica koristi cookies (kolačići) kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo.
Što su kolačići? Ok Odbijam